بلندترین ساختمان اسکلت چوبی جهان به ارتفاع 53 متر در کانادا ساخته شده است. این ساختمان در دانشگاه بریتیش کلمبیا در 18 طبقه در سال 2017 ساخته شد که به عنوان اقامتگاه دانشجویی به 404 دانشجو در 33 واحد چهارخوابه و 272 واحد اتاق مطالعه خدمات می دهد .
این سازه ی چوبی از چوب چند لایه و اتصالات فولادی و هسته ی بتنی تشکیل شده است . یکی از امتیاز های این پروژه سرعت اجرای پروژه بود که به دلیل استفاده از چوب و برنامه ریزی مناسب نسبت به پروژه های مرتفع دیگر سریع تر به پایان رسید .
این ساختمان چوبی شایستگی چوب در به کارگیری آن در صنعت ساختمان را نشان می دهد هم چنین فرصت های جدید در به کارگیری فناوری های جدید و توسعه صنعت چوب و ساختمان به صورت همزمان را نشان می دهد .
طبق آمار منتشر شده با احداث این ساختمان چوبی 1750 تن از مجموع گاز های گلخانه ای کاهش پیدا کرد این عدد برابر با 511 اتومبیل در جاده های کانادا است. خانه چوبی در عصر جدید را در این مقاله بهتر بشناسیم.
کشورهای توسعه یافته و پیشرو در صنعت چوب نظیر کانادا در حال غنی سازی صنعت خود هستند . با شناخت نقش موثر چوب به عنوان مصالح کاربری روز به روز به تعداد ساختمان های از این قبیل افزوده می شود .
با استفاده از چوب های چند لایه و تکنولوژی های جدید مرتفع سازی در حوزه ی ساختمان های چوبی رو به افزایش است چیزی که در گذشته کم تر تصور می شد .
علاوه بر سرعت بالاتر در ساخت ساختمان های بلند با استفاده از چوب تاثیرات زیست محیطی سازه های چوبی نیز به طور چشمگیری بر تقاضای ساخت این سازه ها می افزاید .
قبل از ساختمان چبی کانادا، ساختمانی در نروژ در 14 طبقه ساخته شده بود که بلندترین سازه ی چوبی تا آن زمان بود .
سرمایه گزاری بر روی ساختمان های بلند در اروپا از چندین دهه قبل شروع شده است اما در ایران هنوز به قدر کافی توسعه نیافته است . امید است که در آینده گام های بلندتری در حوزه ی ساخت سازه ی چوبی برداشته شود .